White flag

Hoppas du får va med i tv Maya. Ullared på kanal 5 startar snart med Maya i huvudrollen.

Själv ger jag nog upp nu och inser att det är inte meningen att jag ska leva som en träningstoka. Så irriterande när det känns som att jag hittat den livsstil jag vill ha. Det tar aldrig emot för mig att gå och träna eller att gå ut och springa. Jag längtar efter nästa pass så fort jag ställer mig i duschen. Men det funkar inte för min kropp just nu, och då får väl vett gå före vilja. Nu får det bli hundpromenader och satsning på att orka jobba framöver, och att orka tisdagarnas jympapass utan att ligga död i soffan efteråt. Som en helt vanlig motionär. Ush vad tråkigt, jag vill ju vara extraordinary. Men det är väl meningen att jag ska vara en medelmåtta. Snark. /Maria


Kommentarer
Postat av: Hanna

Maria:har du provat de naturläkemedlet som heter echinagard?(tror det stavas så)Jag brukar ta det från och till för jag har jätte lätt att få infektioner.Detta hjälper dig att klara av förkylningen lite bättre och samtdigt gör de så immunförsvaret blir lite bättre.Värt att prova;)



Maya:hoppas ni får det super trevligt i ullared idag=)kram

2009-10-15 @ 11:58:05
URL: http://myhistorymylife.blogg.se/
Postat av: Maria

Tack för tipset :) det känns som att jag provat det mesta nu, men det kan ju va värt att ge det en chans också.

2009-10-15 @ 12:13:27
Postat av: Maya

fortsätt kämpa Maria! tänk positivt det blir man friskare av!

2009-10-15 @ 18:35:24
Postat av: Hanna

det va så lite så=)men om du köpte den med droppar så är det inte farligt om du tar detta under en längre period.Det står visserligen att man inte ska gå på detta mer än två veckor,men en homopat till familje sa att de är helt oki att de den under en längre tid.Jag har tagit den från och till i flera år faktiskt och även min pappa.Jag räknar inte dropparna ens utan jag tar ca 4-6glas under dagen som har en massa droppar;)

dock så vill jag nog rekomendera helt all träning tills förkylningen har släppt även om det tar flera veckor.ANnars lär förkylningen ej gå bort och jag tror inte du vill må som du gör just nu i under en längre period.Promenader är helt oki,så länge du inta tar värsta powerwalk;)

anledningen är att jag kan en del om detta för jag har gått hos specialistläkare som kan sina saker.Tyvärr kan inte vårdcentraler så mycket.

Jag önskar dig lycka till=)

kram



2009-10-16 @ 12:15:47
URL: http://myhistorymylife.blogg.se/
Postat av: Maria

Nejdå, just nu skippar jag all träning. Endast hundpromenader :) förkylningen har nog släppt, men just nu har jag fått nån sorts spänningshuvudvärk som inte går över. Ska till en kinesiolog på onsdag, och hoppas på att få en massa droppar och piller som hjälper, det fick jag förra gången jag var sjuk och va där (för 5 år sen). Kram

2009-10-18 @ 17:50:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0