Mitt fullspäckade schema

I min kalender står just nu dessa saker inskrivna:
Onsdag: Kinesiologen 14.30
Torsdag: Massage 10.00
Tisdag: Sjukgymnasten 10.00

Alla andra dagar är tomma, men det betyder ungefär: Gör vad du kan för att ta dig tillbaka. För det känns som jag vart i helvetet och vänt... jag är inte riktigt tillbaka än, men på god väg.

Just nu sitter jag och äter vindruvor och ikväll ska jag bara glo på Let's Dance och sova. Mitt liv är spännande. Nej. Men jag gillar det ändå, det är väl tur att man kan vara nöjd med det lilla. Till exempel att jag var tillräckligt pigg idag för att orka pimpla te med mina fina vän Lina. Hon är guld, henne finns det inte många exemplar av.

Fredagsmys på! /MARIA


Ingen mara i år

Nu har jag lämnat återbud till Stockolm marathon. Jag får 590 kr av de 800 nånting jag betalade. Alltid något. Men nästa år tar jag nya tag och kommer förhoppningsvis kunna ladda upp ordentligt. Förhoppningsvis kanske jag och Maysan kan träna tillsammans om jag rör mig neråt i landet (snart dags att flytta, men var vet jag inte än). Nu ska jag bara avanmäla mig till Göteborgsvarvet också, men då behövdes visst läkarintyg.

/MARIA

Hej från syster nr 2

Jaa... eftersom Maya är i Thailand nu ska jag skriva en liten rad. Men vet ni vad? Om jag fick önska skulle jag nog hellre vilja gå ut och springa och springa och springa tills benen tog slut än att vara i Thailand. Ja, till och med i den djupa snön som har kommit. Kalla mig galen.

Men jag ska inte springa, det har jag fortfarande inte energi till... men det är hopp om livet, så istället ska jag försöka styrketräna lite lätt, poweryoga i 40 minuter och sedan praktisera mitt nya intresse... meditation. Sen jag började med det för några veckor sen har jag fått mycket lättare att ta en sak i taget och inte få paaaaaaaaanik över att det känns som att allt går åt skogen just nu. Men det gör det såklart inte!!! Alla mina drömmar kommer gå i uppfyllelse, för det ska jag se till!! Och jag ska bli moster i år, det om något gör livet till en fest!! Jag längtar kan jag lova.

Ja sen måste jag ändå ut i snön och pulsa, med hunden. Vem vet, känner jag mig pigg kanske jag tar några löpsteg.

Ja det var allt från den här galningen. Vi hörs!

/MARIA


Thailand snart!

Ted fick ett medelande från Adreas nyss. De har solat och badat hela dagen, fått massage och satt nu på balkongen med en kall öl... Jag och Ted va ute i 6 minus grader! Som jag längtar nu och äntligen börjar res-pirret kännas!

Jag och Ted har storstädat huset- för att få komma hem till ett rent hus sen. Vi har fixat med allt möjligt - räkningar, pengar, fakturor, hund, packning, mediciner, falukorvar som ska med till Thailand osv. Nu är vi snart klara och då finns inget mer att göra än att faktiskt inse att vi har 1 månad i värmen framför oss. UNDERBART!

Bikinin är äntligen fixad, blev en svart tråkig sak - MEN jag kan ju ha den iaf! Sen fick jag super hjälp på Twilfit så nu har jag BH:ar jag kan ha också. haha vet ni vilken kup storlek jag kan ha nu? G!!! Sjukt va? Fast på twilfit "räckte" det med E, men Petra hade Bh:ar som hon inte kan ha längre i storlek G - de satt perfekt! Och nej jag är inte glad över mina feta pattar, känner mig inte speciellt het eller så... det känns mer som om jag har något på min kropp som inte hör hemma där - typ som en vårta eller ett konstigt utslag. hmm...

Magen växer faktiskt lite och jag tror att man kommer se att jag är gravid när jag har bikini - vilket är bra för annars hade det bara sett ut som jag lagt på mig en hel del.

Ohh va skönt det ska bli att komma iväg och det är så skönt att vi verkligen inte har några måsten alls. Vi måste verkligen inte göra någonting. Vi har 4 veckor att spendera vart i hela thailand vi känner för. GÖTT

Nu ska vi snart äta Tacos, mmm

nästa gång jag skriver är vi nog i Thailand - på koh lanta som blir första stoppet - med fint hotell med pool.

MAYA


V12 idag

ojoj tiden rullar på, jag hinner inte riktigt med. Nu är första tiden av graviditeten över, jag mår faktiskt knappt illa längre (va ju sjukskriven 2 veckor för att jag kräktes så mycket) och jag har mycket mer energi. Så gött. Idag jobbar jag min sista dag innan jag går på semester! UNDERBART! snart är vi i vårt älskade Thailand igen.

annars kan jag tillägga att jag redan gått upp 4 kg - trots att jag kräkts?? Jag har knappt tittat åt en godis bit eller en glass - varför har jag redan gått upp så mycket? Jag har alltid haft så sjukt lätt att gå upp i vikt. Jag kan inte ha mina jeans...redan!!! Sjukt. aja sånt är livet. Får hoppas det blir som för min mamma som gick upp mycket i början men knappt något i slutet. Enligt barnmorskan får man med mitt Bmi som mest gå upp 18 kg (vilket låter sjukt mycket) och det ska jag väl klara mig under hoppas jag.

Bikini problemen fortsätter. Inga av de jag beställde har kommit än, måste ju hinna skicka tillbaka några av dem (förhoppningsvis inte alla)

Nu ska jag snart köra och jobba sista passet - jihaaa!!



jag snart (några storlekar större...)

I min ensamhet...

Ted har varit borta 1 vecka imorgon. Jag är sjukskriven och dagarna går otroligt sakta. Det finns 100 saker jag skulle kunna ta tag i (har ju bla en beställd tavla som Andreas väntar på) men jag orkar inte. Inte "jag har ingen lust, jag pallar inte" orkar, utan jag är allvarligt talat så trött hela tiden att det är fysiskt omöjligt. Jag hoppas det vänder snart.

Igår fick jag hem mina bikinis från H&M. De va för små. Jag blev så ledsen och grät floder. ted tyckte jag va jätte larvig som grät för några bikinis - men just då va det jätte stor grej för mig. Hur kan största storleken de har vara för liten? hur stora bröst kan man egentligen få?? Nu har jag betsällt bikinis från alla möjliga ställen för över 1000 spänn i panik. Jag har beställt från strl 44 till strl 48(!!!) någon måste jag ju kunna ha. annars får jag göra som Anna sa, bada i baddräkt - vilket för övrigt min mormor också hade som förslag ;-)

Annars är det som vanligt. kräks lite då och då, mår illa mest hela tiden.

och för er som inte redan listat ut det kan jag berätta att jag är gravid :-)

Maya



uppdatering

Nu ska jag uppdatera lite. Så dåliga vi är på det, inte bra - snart tappar ni väl tålamodet, ni 10 läsare som vi faktiskt har haha...men nu är jag sjukskriven i 2 veckor så nu kan jag ju faktiskt passa på att uppdatera.

Snart åker vi till Thailand med hela familjen Mårtensson, ska bli så roligt. Vi kommer vara ett härligt gäng där nere! Den 26/1 bär det iväg. Jag hoppas jag mår bättre då, men det ska jag väl... annars lär jag ju må bättre så fort vi landar iaf.

Jul och nyår har varit super. julen firades i Sandviken med mammas galna släkt. men med småbarn och gravida blev det mycket lugnare än vanligt.

Nyår firades i Malmö hos Anna, Mattias och Ellie. Mycket trevligt och roligt som vanligt. Mådde faktiskt ok på nyårskvällen, vilket var skönt.

Tyvärr har jag bara lyckats ta kassa kort både på jul och nyår... 

Nu ska jag kräkas lite... / Maya


mike tyson nu uppdaterar jag...



sommar och fest

RSS 2.0